lördag 20 december 2008

Idag gästas vi av en av våra favorit bloggersskor, Farnaz Sajadi. Hon har bland annat haft radio show på Vibes46 tillsammans med vännen Nilo, Hon har producerat tv och varit klubb redaktör på Rodeo (Hur hon fick det att gå ihop med att aldrig gå ut har jag aldrig riktigt förstått) Hon är helt enkelt en kvinna med många talanger och kommer snart befinna sig för studier i San Francisco, Grattis Farnaz!

Farnaz har valt att lista sina 10 favoritdrycker att svalka strupen med under 2008.

1. Ramlösa skogshallon – Skogshallonsmaken! Den liksom smeker gommen. Helt underbar.

2. Vodka Cranberry - Man är utomlands och upptagen med att bli uppraggad och har inte tid att snacka för länge med han i baren. Så på fråga ”what do you want” svarar man alltid ”Vodka Cranberry”.

3. Medalla (öl) – Se svar på nummer 2.

4. Vodka Soda – Se svar på nummer 2.

5. Aguila (öl) – En Colombiansk härlighet. Bland andra favoriter.

6. Margarita – Rakt ner i strupen. Inget tjafs. Inget jidder.

7. Heineken – ”Hiphopbiran” som du dricker under perioder då du börjat tvivla på vem fan du egentligen är. Efter att ha tömt den första flaskan faller alla bitar på plats. Tänk att det kunde vara så enkelt?

8. Coca Cola – Undvik light. Hur många kalorier tror man att man ska spara liksom? Var hardcore istället.

9. Dr. Pepper – Har som bekant, en mycket märklig smak. Men när du håller på och törstar ihjäl och befinner dig på en mack någonstans åt helvete i Karibien, med en människa du knappt känner. Då kan du lika köpa en Dr. Pepper. Och vara konstig hela vägen ut.

10. Vichyvatten – klassiker. What more can I say?


Här är Farnaz när hon precis rivit ner ett träd under en vistelse i Paris. Läs om händelsen HÄR.

Inga kommentarer: